Abonnementen zijn tijdelijk niet beschikbaar.

Caffé di Mauricio, abonnementen

Over het ontstaan van de verkwikkende drank koffie doen veel verhalen de ronde. De geschiedenis van de jonge geitenhoeder uit Ethiopië die merkte dat zijn geiten na het eten van een bepaalde bes veel energie kregen, wordt als de meest voor de hand liggende verklaring gezien voor de ontdekking van koffie.

Caffé di Mauricio, Abonnementen

Caffe di Mauricio voorziet haar zakelijke klanten van alle gemakken om aangenaam aan het werk te kunnen. Van machines tot aan cacao en natuurlijk koffie, wij voorzien onze klanten van alles wat zij nodig hebben om te kunnen genieten van een heerlijke warme drank..

Abonnementen Voor thuis

Nooit meer last van
een lege automaat

Sinds kort is het mogelijk om bij ons een koffie abonnement af te sluiten voor thuis. Hiervoor ben je altijd verzekerd van de heerlijkste koffie voor een schappelijke prijs. Wie wil dat nu niet! Momenteel bieden we voor particulieren 3 verschillende koffiesoorten welke zijn verpakt in zakken van 500 gram. 

Koffie Abonnement voor thuis

Elke maand verse koffie in huis, zeer geschikt voor thuis.

€5,95Abonnement beschikbaar

€7,95Abonnement beschikbaar

€8,95Abonnement beschikbaar

Abonnementen Voor op het werk

Nooit meer last van een lege automaat

Sinds kort is het mogelijk om bij ons een koffie abonnement af te sluiten. Hiervoor ben je op je werk altijd verzekerd van de heerlijkste koffie voor een schappelijke prijs. Wie wil dat nu niet! Momenteel bieden we voor particulieren 5 verschillende koffiesoorten welke zijn verpakt in zakken van 1000 gram. 

Koffie Abonnement voor op het werk

Elke maand verse koffie op het werk.

€13,50Abonnement beschikbaar

Koffie vernoemd naar de geëmigreerde wijnboer uit een familie in Toscane. Fairtrade gecertificeerd en afkomstig van Fairtrade boeren.

€15,50Abonnement beschikbaar

€17,50Abonnement beschikbaar

€21,50Abonnement beschikbaar

Eerst proeven? Vraag gratis je eerste proef sample aan voordat je besteld!