4.5/5

drink jij de lekkerste koffie bij jou thuis?

Drink jij de lekkerste Italiaanse koffie alleen in een koffiebar?

Dat hoeft niet meer! Vanaf nu is de JURA koffiemachine, de Rolls Royce onder de koffiemachines, voor iedereen binnen handbereik. En dat voor maar 26,46 per maand, inclusief 2 zakken Caffé di Mauricio koffie van 500 gram per maand!

De lekkerste koffie bij jou thuis

Voor veel studenten is het drinken van een kop koffie net zo vanzelfsprekend als de zon die elke dag opkomt. En dat is niet voor niets. Koffie zorgt voor een goede start van de dag. Het verbetert je geheugen en draagt bij aan je motivatie. Bovendien verhoogt de cafeïne in koffie de concentratie en zorgt het voor betere prestaties. Niet zo vreemd dat koffie onder de studenten een populair drankje is.

Daarom is het fantastisch dat je nu ook in je eigen huis de lekkerste Italiaanse koffie kunt drinken. De tijd van koffie uit een ouderwets koffiezetapparaat ligt achter ons. En dat kan dankzij de JURA koffiemachine, niet voor niets de Rolls Royce onder de koffiemachines genoemd. In combinatie met Caffé di Mauricio koffiebonen, volgens kenners de lekkerste koffie ter wereld, kun jij voortaan thuis genieten van een heerlijk kopje Italiaanse koffie. En dat voor maar 26,46 per maand, waarbij de machine na 48 maanden ook nog eens jouw eigendom wordt. Dat klinkt toch lekker? Meer informatie vind je op www.caffedimauricio.nl

Kwaliteit

Jura koffiemachines zijn populair vanuit de echte Italiaanse koffiehoreca

Maandelijks betalen

Met ons unieke koopcontract betaal je maandelijks voor jouw Jura koffiemachine

Diverse specialiteiten

Door de diversiteit van Jura koffiemachines heb je alles in huis voor de lekkerste koffie

Na 48 maanden eigenaar

Na 48 maandelijkse betalingen is de door jou gebruikte koffiemachine écht van jou!

Koop jouw jura koffiemachine

Contactformulier

Eerst proeven? Vraag gratis je eerste proef sample aan voordat je besteld!