4.5/5

drink jij de lekkerste koffie bij jou thuis?

Drink jij de lekkerste Italiaanse koffie alleen in een koffiebar?

Dat hoeft niet meer! Vanaf nu is de JURA koffiemachine, de Rolls Royce onder de koffiemachines, voor iedereen binnen handbereik. En dat voor maar 26,46 per maand, inclusief 2 zakken Caffé di Mauricio koffie van 500 gram per maand!

De lekkerste koffie bij jou thuis

Wil jij voortaan thuis de lekkerste Italiaanse koffie drinken uit de beste koffiemachine die er bestaat? Dat kan! Met de JURA koffiemachine en de bonen van Caffé di Mauricio haal je nu de lekkerste koffie in huis. Wie wil dat nou niet? Immers, in het drukke bestaan van alledag schiet de tijd voor het drinken van een lekker kopje koffie er nog wel eens bij in. Het ouderwetse koffiezetapparaat is passé. Wie kiest voor vers en lekker, kiest voor JURA, niet voor niets de Rolls Royce onder de koffiemachines genoemd.

In combinatie met de koffiebonen van Caffe di Mauricio ben jij voortaan verzekerd van een kop koffie waar smaak, geur en beleving samen komen. Kenners noemen Caffe di Mauricio niet voor niets de lekkerste koffie ter wereld. Je haalt er bovendien die typisch Italiaanse sfeer mee in huis. 

Normaal gesproken kan Caffé di Mauricio alleen in de horeca worden gedronken. Dankzij de JURA koffiemachine, inclusief een kilo koffiebonen, drink je nu de beste Italiaanse koffie voor maar 26,46 euro per maand thuis. Nieuwsgierig geworden? Kijk op www.caffedimauricio.nl naar de voorwaarden en ervaar het nieuwe koffiedrinken in eigen huis.   

Kwaliteit

Jura koffiemachines zijn populair vanuit de echte Italiaanse koffiehoreca

Maandelijks betalen

Met ons unieke koopcontract betaal je maandelijks voor jouw Jura koffiemachine

Diverse specialiteiten

Door de diversiteit van Jura koffiemachines heb je alles in huis voor de lekkerste koffie

Na 48 maanden eigenaar

Na 48 maandelijkse betalingen is de door jou gebruikte koffiemachine écht van jou!

Koop jouw jura koffiemachine

Contactformulier

Eerst proeven? Vraag gratis je eerste proef sample aan voordat je besteld!