CAFFÉ DI MAURICIO

Caffé di Mauricio, op het werk

Over het ontstaan van de verkwikkende drank koffie doen veel verhalen de ronde. De geschiedenis van de jonge geitenhoeder uit Ethiopië die merkte dat zijn geiten na het eten van een bepaalde bes veel energie kregen, wordt als de meest voor de hand liggende verklaring gezien voor de ontdekking van koffie.

Caffé di Mauricio, zakelijke totaal oplossing

Caffe di Mauricio voorziet haar zakelijke klanten van alle gemakken om aangenaam aan het werk te kunnen. Van machines tot aan cacao en natuurlijk koffie, wij voorzien onze klanten van alles wat zij nodig hebben om te kunnen genieten van een heerlijke warme drank. Naast ons uitgebreide koffie assortiment leveren wij ook een breed scala aan machines die altijd perfect aansluiting op de wensen van onze klanten. Van een Jura tot aan Etna, wij kunnen het allemaal leveren zoals de klant het wenst. Van zwarte koffie tot aan latte macchiato of een lekkere cappuccino, onze machines leveren altijd de gewenste kwaliteit die u mag verwachten van een premium leverancier. En gaat er toch iets kapot? Dan lossen wij dit snel en efficiënt op met onze service partners en zorgen dat u nooit zonder uw koffie gemakken komt te zitten.

Koffie

Over caffe di mauricio

Caffè di Mauricio is het private koffielabel van MF Coffee Services. Met ruim 20 jaar ervaring en expertise bedienen wij een nog steeds groeiende groep tevreden klanten in het bedrijfsleven, de horeca én de particuliere markt. Ook voor een compleet koffieconcept bent u bij ons aan het goede adres. Wij leveren u maatwerk en werken samen met leveranciers van de beste koffieautomaten, met een uitstekende prijs- kwaliteit verhouding.

Koffie maken is een kunst. Voor een goed kopje koffie zijn kwalitatief goede koffiebonen belangrijk en draagt een juiste machine bij tot het zetten van de gewenste koffie. Caffé die Mauricio biedt u een eigen, unieke melange.

Koffie Machines

De oplossing

Wij leveren machines op verschillende soorten contracten zoals huur of bruikleen maar het is ook mogelijk om een machine direct af te nemen. Ook bieden wij ons ruime assortiment aan verbruiksartikelen aan als losse verkoop maar ook als maandelijks terugkerende service in de vorm van abonnementen.

Ook voor al uw koude dranken kunt u bij ons terecht, van blikjes fris tot aan (koud) water dispensers, wij kunnen u ook hierin voorzien van al uw wensen.

Eerst proeven? Vraag gratis je eerste proef sample aan voordat je besteld!