CAFFÉ DI MAURICIO

Caffé di Mauricio, Koffie voor thuis

Een JURA koffiemachine is niet voor iedere beurs? Zeker wel! Is koffie voor jou een must have, maar zie je het niet zitten om een grote investering te doen voor die ene top machine? We got you! Dit probleem horen wij als koffiespecialisten regelmatig. Koffie is een must, maar die dure JURA koffiemachines zijn niet te doen. Daar moet een oplossing voor komen, en die hebben wij in huis!

Caffé di Mauricio, totaal oplossing voor thuis

Voor een vast bedrag per maand word jij de trotste eigenaar van een gloednieuwe Jura-machine die je zelf kunt uitkiezen. Ander voordeel is dat je aan het eind van de looptijd eigenaar wordt van de machine. Kortom, je kunt genieten van een heerlijk kopje koffie, zonder grote investering. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je altijd over voldoende koffiebonen beschikt, daar heb je geen omkijken naar. Oftewel, gewoon goede koffie zonder gedoe. Deze service is bij het abonnement inbegrepen en afhankelijk van het gebruik kun je bepalen hoeveel bonen je per maand wilt ontvangen. Starten is makkelijk. Vul op onze website in welke machine je wilt, welke bonen en hoeveel en wij zorgen voor de rest. Nadat je deze gegevens hebt ingevuld, zie je meteen voor welk maandbedrag jullie dat heerlijke kopje koffie kunnen drinken. En om het extra aantrekkelijk te maken, krijg je ook nog eens korting op de bonen die je bij je abonnement neemt! Dus, wil je ook een ultieme koffiebeleving, kijk dan direct naar de mogelijkheden! Voor specifieke wensen of vragen zijn wij uiteraard altijd beschikbaar.

Koffie

Over caffe di mauricio

Caffè di Mauricio is het private koffielabel van MF Coffee Services. Met ruim 20 jaar ervaring en expertise bedienen wij een nog steeds groeiende groep tevreden klanten in het bedrijfsleven, de horeca én de particuliere markt. Ook voor een compleet koffieconcept bent u bij ons aan het goede adres. Wij leveren u maatwerk en werken samen met leveranciers van de beste koffieautomaten, met een uitstekende prijs- kwaliteit verhouding.

Koffie maken is een kunst. Voor een goed kopje koffie zijn kwalitatief goede koffiebonen belangrijk en draagt een juiste machine bij tot het zetten van de gewenste koffie. Caffé die Mauricio biedt u een eigen, unieke melange.

Koffie Machines

De oplossing

Wij leveren machines op verschillende soorten contracten zoals huur of bruikleen maar het is ook mogelijk om een machine direct af te nemen. Ook bieden wij ons ruime assortiment aan verbruiksartikelen aan als losse verkoop maar ook als maandelijks terugkerende service in de vorm van abonnementen.

Ook voor al uw koude dranken kunt u bij ons terecht, van blikjes fris tot aan (koud) water dispensers, wij kunnen u ook hierin voorzien van al uw wensen.

Eerst proeven? Vraag gratis je eerste proef sample aan voordat je besteld!