Missie

Caffè de Mauricio wil dat op iedere werkplek de beste en lekkerste koffie wordt geschonken. Wij maken dit bereikbaar voor iedere organisatie door ons aanbod van koffiemachines en koffiebonen. Dit zijn top machines en top koffiebonen van de allerhoogste kwaliteit zoals deze normaliter alleen in het hoogste segment worden geboden. Caffè de Mauricio verkoopt deze echter voor prijzen zoals deze normaal zijn in het middensegment. Zo kan ook uw organisatie fantastisch lekkere koffie bieden aan medewerkers en relaties.

Visie

cdm-missieMensen hebben behoefte aan een werkomgeving die inspireert, uitdagend is en waarin mensen op een positieve manier met elkaar omgaan. De verhouding met klanten is waardevol en dient ook met hetzelfde elan benaderd te worden. In een dergelijke werkomgeving is het belangrijk dat er goede koffie, thee en andere warme dranken geboden worden. Goed koffie inspireert ook. Het valt op en geeft een extra positief gevoel.

Toch is in veel bedrijven en zelfs de horeca goede koffie vaak een ondergeschoven kind. Niet op de laatste plaats omdat de topautomaten in de koffieindustrie heel duur zijn. Ook de kwalitatief betere koffiebonen worden vaak duur betaald. Bij Caffè de Mauricio zijn we van mening dat iedereen, werknemer en klant, recht heeft op de beste koffie. Daarom hebben wij ons tot doel gesteld om dit ook voor ieder bedrijf en iedere horecagelegenheid bereikbaar te maken. Dit doen wij met een lijn van koffiemachines die tot de absolute top horen en een eigen private coffee label waarvan met de beste bonen uit de beste branderijen. Deze bieden wij aan voor een prijs waarvoor je normaal alleen middelmatige machines en koffie kunt kopen. Zo dragen wij bij aan een prettigere werkomgeving voor iedereen.

Contactgegevens
Vragen? Stuur een bericht

Catalogus

Voor particulieren en bedrijven

webshop

Ons aanbod

“An offer you can’t refuse”

  • De beste koffiemachines voor op het werk.
  • De beste koffiebonen en lekkerste koffie.
  • Uiterst scherp geprijsd.
  • Altijd mooie aanbiedingen.
  • Geweldige service en garantie.
  • Geen standaardcontracten, maatwerk.
  • Italiaanse sfeer en kwaliteit in koffie!
  • Mogelijkheid om te kopen, huren of bruiklenen!