Caffé di Mauricio, new york 1928

In de tijd dat de maffia in New York de straten onveilig maakte, deed Mauricio waar Italianen trots op zijn. Hij maakte de lekkerste espresso van de stad. voor hem geen glamour van casino’s, rokerige jazzclubs of grote luxe auto’s. Mauricio brandde de beste koffiebonen volgens eerlijk en authentiek Venetiaans recept. In zijn bar in New York bereidde hij voor zijn clientèle geurige espresso’s en romige cappuccino’s. proef zelf de passie waar Italianen alom worden geroemd en gevreesd in Caffe di Mauricio.

Caffé di Mauricio,

Even voorstellen

Caffè di Mauricio is het private koffielabel van MF Coffee Services. Met ruim 20 jaar ervaring en expertise bedienen wij een nog steeds groeiende groep tevreden klanten in het bedrijfsleven, de horeca én de particuliere markt. Ook voor een compleet koffieconcept bent u bij ons aan het goede adres. Wij leveren u maatwerk en werken samen met leveranciers van de beste koffieautomaten, met een uitstekende prijs- kwaliteit verhouding.

Koffie maken is een kunst. Voor een goed kopje koffie zijn kwalitatief goede koffiebonen belangrijk en draagt een juiste machine bij tot het zetten van de gewenste koffie. Caffé die Mauricio biedt u een eigen, unieke melange.

Ons koffiemerk Caffè di Mauricio is geïnspireerd op het New York van de jaren ’30. De tijd van nachtclubs, jazzmuziek, film noir en natuurlijk ook de beruchte Italiaanse gangster scène. Het was de tijd waarin de Italiaanse eet- en drinkcultuur haar intrede deed in Amerika en kwaliteit van het product boven alles ging. Dit heeft nog altijd zijn invloed en romantische uitstraling in onze moderne tijd. Met onze koffie brengen wij deze kwaliteit en sfeer graag aan u over! Je bent van harte welkom om de koffie te komen proeven.

Caffé di Mauricio, Missie

Wat wij willen bereiken

Caffè de Mauricio wil dat op iedere werkplek de beste en lekkerste koffie wordt geschonken. Dit maken we bereikbaar voor íedere organisatie met ons aanbod van koffiemachines en koffiebonen van de allerhoogste kwaliteit, normaliter alleen in het hoogste segment aangeboden. Caffè de Mauricio biedt u deze echter aan voor prijzen die standaard alleen gelden in het middensegment. Zo kan óók uw organisatie de lekkerste koffie bieden aan uw medewerkers en relaties.

"de geschiedenis van
  caffe di mauricio"

Over het ontstaan van deze verkwikkende drank koffie doen veel verhalen de ronde…

Caffé di Mauricio,Visie

hier staan wij voor

Mensen hebben behoefte aan een werkomgeving die inspireert, uitdagend is en waarin mensen op een positieve manier met elkaar omgaan. Het contact met klanten is waardevol en dient ook met hetzelfde elan benaderd te worden. Het is belangrijk dat er goede koffie, thee en andere warme dranken geboden kunnen worden. Dit valt op, inspireert en draagt bij aan een positief gevoel en sfeer.

Toch is in veel bedrijven en zelfs in de horeca goede koffie vaak een ondergeschoven kind. Niet op de laatste plaats omdat de topautomaten in de koffie-industrie heel duur zijn. Ook de kwalitatief betere koffiebonen worden vaak duur betaald. Bij Caffè de Mauricio zijn we van mening dat iedereen, werknemer en klant, recht heeft op de beste koffie! Daarom hebben wij ons tot doel gesteld om dit ook voor ieder bedrijf en iedere horecagelegenheid bereikbaar te maken. Dit doen wij met een lijn van koffiemachines die tot de absolute top behoren én een eigen private coffee label met de beste bonen uit de beste branderijen. Deze bieden wij u aan voor een prijs waarvoor men normaliter alleen middelmatige machines en koffie kunt kopen. Zo dragen wij bij aan een prettigere werkomgeving voor iedereen.