CAFFÉ DI MAURICIO

Caffé di Mauricio
"Sego 12"

De Sego is voor veel locaties geschikt. De machine neemt namelijk weinig ruimte in beslag dankzij de compacte footprint.

86,25 / maand voor

Daarom kies je voor

Sego 12

Sego 12

Puur genieten!
De Sego behoort tot de volautomatische espressomachines van Bravilor Bonamat. Alle koffiespecialiteiten worden met versgemalen koffiebonen bereid. Het uitgebreide menu biedt 30 keuzes via het touchscreen.

Kwaliteit
De perfecte basis voor elke koffiespecialiteit is een goed bereide espresso. Daarom heeft Bravilor Bonamat voor de Sego sterke en duurzame materialen gebruikt. De rvs-schijven in de grinder zorgen ervoor dat de koffiebonen optimaal gemalen worden, naar wens grof of fijn. Vervolgens zorgt de unieke rotatiebrewer voor een optimale extractie van de koffie.

Instellingen
Wij hebben de standaard keuzes in het menu nauwkeurig voor u samengesteld. Natuurlijk kan elke drank naar wens worden aangepast. Denk aan instellingen zoals: maalgraad, pre-wet, contacttijd, koffie/water-ratio en kopgrootte. Met slechts een paar drukken op het touchscreen is een instelling aangepast. Via een USB-stick kunnen persoonlijke voorkeursinstellingen snel en eenvoudig naar andere Sego-units worden gekopieerd.

Eerst proeven? Vraag gratis je eerste proef sample aan voordat je besteld!